Wednesday, April 7, 2010

hehehehe...

adoi...da lma gler xbkk blog ni..sbb 2 la aku mlas nk buat dulu...nk tergelak pon ada bla bkk blik blog ni...heee...aku ni xpndai nk bercerita...ermmm..psl aku pon aku xcrita lg..klau nk taw,aku ni simple je orangnyer..bln ni umur aku da nak msuk 21 tahun..tp prngai xbrubah langsung..bla la nk jd lbih matang ni...hehe...aku anak ke 6 dari 7 bradik..ada 4 org abg..pmpuan lak aku dgn akk jek and ada adk laki sorg..rndu betol kat family aku..xsbar dah nak blik rmah ni..tp bla pk nk blik,it also make me takot coz that's mean the final exam is really just around the conner and of course i'm not finish my study yet...uwaaaa..really takot,but always lazy 2 study..hopefully i will change..heee..ermmm,just that for now..i want to story more bout myself, but i think i will post when semester break because i dont really have much time..heee...
daaa~~~see you againhehehe.....

0 comments:

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates