Monday, April 26, 2010

EMT 113

uwaaaaaa.........tension2!!!tensen gler aku dgn subjek Fundamental of Electrical Eng. a.k.a EMT 113 ni!!!2 laa...len kli stdy awl2 ea nicky...ini esk nk exam bru bkk notes..pdan muka!!!haha..tp sempt lg kot aku bkk blog ni..biasa la tensen...heeeee....bosan kot..da nak mntah aku rasa tgk bnda alah ni..da la dlm 1 mlm aku nk sumbat 6 chpter ni..keje gler!!!mmmpuih aku!!nseb baek esk pper ptg..heeee...aku ni tgk notes kjap maen..pastu tgk notes plk...da tnsion lyan katon..huhu..td aku layan oggy n the cockroaches..da lma aku xtgk katon 2...dlu ska lyan kat Kelab Disney Malaysia..heee...syiokkkk wa ckp luuu..hilang tension waa kejap..pastu smbung tgk notes blik..huhu...mata dah agak x lrat dah ni,tp xleh tdow lg...huuuuu....dah2!!!peg smbung stdy nik fathiah yer!!!huhu...need 2 go now...see u in the next entry...mmmuaaahhhhh..heeee...

Friday, April 23, 2010

22 April 2010

what's wrong with the date???huhu...(wlaupun ari ni da 24/4/10..aku nk tlis gak..besa la sbok..xsmpt nk update..huhu)actually,dats was my birthday..but the year was 1989 ok!!heee..dat's mean i'm 21 years old now...waa....huhu..not old ok!!still young..hee..just b more matured than before..heee...nk djdkan crita la kan...msa awl pg besday aku 2 aku dok nges!!haha..nk taw knp??ehem....sdang aku dok trima wishes dri kwan2 aku n ada jgk org y aku xknl via fb,phone,skype..smpai naek lengoh tgn aku nk mmblas ni...smbil 2 jgk aku nges coz org y pling special buat aku bleh plk lpa!!adoyai...mmg msa 2 geram thap cipan dah...haaa,lpas 2 ape lg,brmula la sesi merajok!!!pdan muka!!len kli buat lg ea...tp besa laaa..ssah klu dah syg ni..nk mrah lma2 bkn bleh..merana derrrrrr!!rndu plk...heeee(malu plk i rsa)huhu...kjp je la majoknyer...apepun ttp syg dia..heee...kepada kwan2 y wish besday aku 2..sgt2 la aku hrgai..mekaceh yer kwan2!!syg korg sume....heeee...tp klu dpt adiah mst lg best kan..kakakaka:D


huuu..bla nk dpt adiah bnyk camni ni!!heeeeee:)

Wednesday, April 7, 2010

hehehehe...

adoi...da lma gler xbkk blog ni..sbb 2 la aku mlas nk buat dulu...nk tergelak pon ada bla bkk blik blog ni...heee...aku ni xpndai nk bercerita...ermmm..psl aku pon aku xcrita lg..klau nk taw,aku ni simple je orangnyer..bln ni umur aku da nak msuk 21 tahun..tp prngai xbrubah langsung..bla la nk jd lbih matang ni...hehe...aku anak ke 6 dari 7 bradik..ada 4 org abg..pmpuan lak aku dgn akk jek and ada adk laki sorg..rndu betol kat family aku..xsbar dah nak blik rmah ni..tp bla pk nk blik,it also make me takot coz that's mean the final exam is really just around the conner and of course i'm not finish my study yet...uwaaaa..really takot,but always lazy 2 study..hopefully i will change..heee..ermmm,just that for now..i want to story more bout myself, but i think i will post when semester break because i dont really have much time..heee...
daaa~~~see you againhehehe.....

Template by:
Free Blog Templates